-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:15483 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

آيا خليفه دوم ، آزاري نسبت به حضرت زهرا ( س ) روا داشته است ؟
اين مطلب از نظر شيعه مسلّم است و در كتاب هاي معتبر اهل سنّت هم آمده است كه عمر براي گرفتن بيعت از علي ( عليه السلام ) به در خانه آن حضرت آمد و گفت : « از خانه بيرون آييد وگرنه خانه را با اهلش آتش مي زنم » ؛ گفته شد : « حضرت فاطمه ( س ) در خانه است . » گفت : « باشد . »
به هر حال ، موضوع آزردن و اذيّت آن بانوي گرامي اسلام يك واقعيّت مسلّم از نظر شيعه و سنّي است؛ كه شايسته است ، براي بيشتر روشن شدن مطلب نمونه هايي از تصريح علماي اهل سنّت را در اين باره يادآور شويم :
در كتاب « صحيح بخاري » - كه از معتبرترين كتب اهل سنّت است - از پيامبر روايت شده است كه فرمود : « فاطمه بضعة مني ، فمن اغضبها اغضبني؛ فاطمه پاره تن من است ، پس هر كه فاطمه را به خشم آورد مرا به خشم آورده است . » و در « صحيح مسلم » - كه آن هم از معتبرترين كتب اهل سنّت است - از پيامبر روايت شده كه فرمود : « انما فاطمه بضعة مني يؤذيني ما اذاها؛ فاطمه پاره تن من است آنچه او را آزار دهد مرا آزار داده است . » و نيز ، در تاب بخاري آمده است : « فوجدت فاطمه علي ابي بكر في ذلك فهجره فلم تكلمه حتّي توفيت فلما توفيت دفنها زوجها علي ليلاً و لم يوذن بها ابابكر و صلي عليها؛ پس از اين كه ابوبكر فدك را تصرّف كرد و فاطمه ( س ) براي طلب كردن آن آمد و ابوبكر ، خواسته وي را اجابت نكرد ، فاطمه ( س ) بر ابوبكر خشمگين شد و با او قهر كرد و با همان حال از دنيا رفت؛ پس از مرگ وي ، همسرش علي ( عليه السلام ) شبانه او را دفن كرد و خود بر او نماز خواند و ابابكر را مطلع نساخت . »
براساس اين احاديث پيامبر از ابوبكر به خاطر خشم فاطمه ( س ) خشمگين و آزرده خاطر شده است . و در قرآن كريم آمده است : « ان الذين يؤذون اللَّه و رسوله لعنهم اللَّه في الدنيا و الاخره و اعدّلهم عذابا؛ آنان كه خدا و رسولش را مي آزارند ، خدا آنان را در دنيا و آخرت از رحمت خويش دور ساخته و براي آنان عذابي خوار كننده مهيّا ساخته است . » كسي كه مصداق اين آيه قرآن باشد ، نمي تواند خلافتش مشروعيّت داشته باشد .
{P - سوره احزاب ، آيه 57 . P}

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.